Dagens Look 27April

Endelig Lørdag!

Jeg har ventet på Lørdag hele ugen. Og nu er det her enlig! <3
Gaverne er på plads, som næsten det eneste. Jeg giver Frederikke en retro halskæde, og Asta giver et par Eiffel-tårn øreringe, begge fra butikken. Jeg bruger tiden i øjeblikket på at prøve at bestemme mig for den endelige kjole, pakke, og høre alt for højt musik.
Men min Carrie Transformation er ellers godt på vej, billeder skal der nok komme!

Jeg pakkede begge gaver ind, 
min er den store lyserøde og Astas er den lille blå. Heh.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Look 27April