Sex and the City.

Idræts-timen.

Så var der endelig normal skolegang igen. Med brobgning, ferie, og emneuge har hverdagen forgået lidt anderledes her på det sidste.
Idag var første gang vi havde idræt i en måned – og udendøres! Og det var SKØNT vejr, lige til at solbade i. Vi skulle løbe en (Laang) tur frem og tilbage, og så cykle en tur frem og tilbage (Endnu læængere). Men tingene gik ikke helt som planlagt. Jeg var selvfølgelig makker med Asta, og det gik sådan nogen lunde normalt. Ind til vi mødtes på tværs nede i Askov. Efter det gik det således til at vi snød, løb, cyklede, fandt på andre måder at snyde, og føltes på skifte vis med alle mulige andre.
Sådan en dag elsker jeg. Hvor man bare kan gøre hvad man vil. Gå uden for reglerne, finde så mange smughuller så mulig. Det giver en følelse af frihed, at man kan tage sine egne beslutninger. Jeg kan ikke rigtig beskrive det.
Det var nok den bedste idræts time meget længe. Og så var der selvfølgelig lige der hvor hele børnehaven  pludselig havde reserveret det omklædnings rum mig og min bestie stod i… imens vi var i bad…. Men det behøves ikke at detaljeres…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex and the City.