Endelig Lørdag!

Sex and the City.

Så var det Frederikkes fødselsdag, hold op hvor var det bare hyggeligt. Vi kom alle 4 i fine kjoler, og bordet var dækket SÅ fint. Vi spiste lækkert mad, fik de bedste cosmopolitans, og ikke mindst jordbær. Vi snakkede og rå hyggede langt ud på natten, og det endte med at Asta, Stine, og jeg fik ca. 4 timers søvn i Frederikkes lille hjørnesofa sammen. De andre har billeder, men jeg har desværre ikke dem alle.

Mit hår var bare SÅ stort, størrer end forventet. 

 Og dette var så mig dagen efter, hvor jeg skulle tidligt ned i kirken og sige hej til Konfirmanterne. DAMN.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig Lørdag!