Upcoming Experiencences.

Kanye West og Jay-Z LIVE

Hold da helt op en fed aften! Kanye & JayZ ved virkelig hvordan man for et publikum på ca. 2000 (hvis ikke mere) med! Der var ingen til at varme op, salen blev bare lige pludselig helt sort, og så gik alle amok. Vi stod op hele aftenen, (dog ikke ved ståpladserne, men lige et tak højere oppe) og sang med, dansede, og bare havde det sjovt! Da de skulle til afslutte var der ekstra nummer på (niggas in Paris) 4 gange!
Bedste Koncert nogen sinde.

Jeg har lavet en lille video af de få klip jeg nu fik med. Det kan over hovedet ikke beskrive hvordan der var der inde, det var 1000x bedre i virkeligheden!

Amerikanske print shortens bleb bragt frem i anledningen / samt min åbne skjorte med hul i ryggen / Nye runde solbriller / Nye bikini top / hjemelavet fjerørering / og til sidst min elsket Old School Daniel Ray taske!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Upcoming Experiencences.