Outfit of 28/6

Check out what i got!

Så er mit langt ventede tøj og taske endelig kommet! Woohuu det er skønt, og jeg er sikker på at jeg skal få det brugt i ferien.

Nederdel: Sort chiffon, der blafrer så skønt i vinden! Er længere bag i end foran, lige som jeg elsker!
Skjore: Også chiffon. ELSKER denne skjorte, den er så sød med alle hjerterne! 

ENDELIG. Har ledt i næsten 3 måneder efter en rygsæk, og nu har jeg endelig en. Men det er ikke det hele. Jeg skulle have haft denne model i grøn, men forhandleren sendte den forkerte, nemlig en orange! Det gør skam ikke noget for mig, for nu får jeg både den grønne og den orange. Win, Win! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of 28/6