Im Lovin' - Dip dye!

Classroom clean up

8.KLASSE ER SNART SLUT. Det slog mig først idag, at året er gået og 8.klasse uret tikker lige pludselig meget hurtigt. Har jeg nået alt? Og hvad er det lige præcis jeg skal nå? Jeg kan slet ikke følge med, alting sker lige pludselig så hurtigt. Jeg kan slet ikke forestille mig hvor meget alt har ændret sig siden starten af dette år, til nu – nemlig slutningen.  Det virker som om at intet er det samme.
Idag startede vi med at rygge ind i vores nye klasse på 9.klasses gangen. Uha uha, hvor var det spændene. Vi skal “bo” i 1.19, og undervejs fandt jeg mit savnet Amerikanske flag, som i ser på billederne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Im Lovin' - Dip dye!