Grunden.

Ebletoft og Matador.

Vi er en travl og spredt familie. I hele Sommer Ferien var der kun 2 dage hvor vi alle 5 var samlet og ikke skulle noget hvert for sig, og en af dem var idag. Så de gamle tog selvfølgelig veto på at vi skulle tilbringe dagen i den hyggelige by – Ebletoft. Selvom jeg godt kunne finde på andre måder at bruge sådan en dag på var det faktisk hyggeligt. Vi fik både set Fregatten Jylland, spist en super super lækker salat til frokost (der findes ikke noget bedre end en god salat), hygge shoppet, Antique Shoppet (et lille hus der lå lige uden for byen fyldt med gamle skatter og støv. Det var så gammelt at hvis man stod på loftet og hoppede, ville det bogstavligtalt falde sammen), og selvfølgelig fik vi også en mucho delicious hjemmelavet isvaffel. Guf!
Ps. 1000 Tak til Rikke Osmann for lån af en meget skøn gul regnjakke, som jeg ville have været seriøst på skideren uden.

Efter en lang dag (der forresten også inkluderet Ikea) tog min far, søster, bror og jeg det gode gamle Matador frem. Molly droppede ud efter halvvejs som sædvandelig, og der gik ikke længe før jeg sad på tronen. I mit liv har jeg aldrig vundet så stort i noget spil som jeg gjorde idag i Matador. Jeg ejede bogstaveligt hele spillet, startede et velgørenhedsfund så ingen spiller havde under 1000kr, og tilbød til sidst mine modstandere om jeg ikke skulle købe et hus til dem. Det lydder måske plat, men hold op, det var en god aften 😉
Mormor og mig er sømænd på Fregatten!

From higher class to lower class

Uha de så tunge ud..

Fregatten Jylland.

Og Matador:
 Mine Hoteller

Man ved man har vundet når man har Hotel på Råhudspladsen. Yea. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grunden.