Summer and Sun.

Monki Lovin’

Når jeg sider og kigger i magazinerne falder mit øje ofte på tøjet fra Monki. Dog har jeg aldrig rigtigt givet det en tanke før jeg var inde i selve butikken – og jeg er nu en Monki elsker. Deres tøj har stil, og butikken er enhvers Fun-Girls drøm. Hvis shipping ikke havde været så dyrt havde jeg nok gået Shop Amok på deres hjemmeside.. 😉

Disse chike trusser faldt jeg over i butikken, men nåede ikke at købe dem! Jeg fortryder det bittert, og mine tanker kræser om deres flotte snit som jeg desperat har let efter. 

I <3 cotton bags.

Så fin og simpel, denne kan bruges i mange begivenheder.
Enkel og blød, gotta have it 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer and Sun.