A Twin Birthday Party.

Project Backpack

Jeg er snart 2 uger over deadlinen til at finde en skoletaske (Skolestart), men jeg kan nu glad fortælle at jeg har en pakket og klar til imorgen. Efter at have brugt alt for mange timer på at surfe rundt på taske nettet på macbooken, havde jeg nu endelig fundet en. Det var lidt af et impulskøb, og da den kom i posten var den bare.. kedelig. No worries, jeg pimper den da bare op!
Det er ikke den helt store omgang min kære Jansport har fået, men den er højsandynlivis ikke færdig med mig endnu 😉

 Før Billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Twin Birthday Party.