Today - 21Aug

Trivsels Dag.

Iiihh hvor har idag bare været sjovt!
 Det var Trivselsdag på Grønvang, og selvom jeg over hovedet ikke var i humør til noget som helst kunne skolens gode mood ikke lade vær med at komme ind til mig. Det var enlig et tilfæde, jeg skulle bare have været nede og hente en mælk men på vejen derned skulle en lærer have hjælp med et af de store skilte de bar hvorpå der stod at de ville sige alt det de normalt kun tænkte. Så med højt humør og smil på læben blev der råbt komplimenter til alle forbi gående, og jeg syntes simpelthen det var så skægt! Så jeg fik da selv et skilt på! Jeg grinte og vinkede og smilede til alle (selv 7.klassere! :O) og ønskede dem en god dag – Ja jeg glemte alt om den mælk jeg egentlig havde kommet efter. Der var også en journalist der interviewede mig, og tog billeder, jeg må krydse finger for at jeg kommer i avisen!
Frikvarteret efter besluttede jeg og den anden jeg havde gjort det med at gøre det samme, bare nede ved de små. Så der gik vi, som kæmpe gruppe af positive skilte i blandt små børn der kiggede op til os og fniste genert da vi high fivede dem. Vi blev mødt af smil over alt, selv da vi gik ind på læreværelserne. Jeg citere “Vi skal ikke betales andet end smil idag”
Det kan godt være at det lydder ikke som det store, men det var altså bare helt vildt sjovt!
Jeg tog heller ikke direkte hjem efter skole, men blev og spillede hoops med to af mine gode venner. Da jeg så var kommet hjem sad min seje mormor der til min overraskelse. Og hun var enda så sød at køre mig og min veninde til Kolding til en spontan shoppingtur!
Iiih hvor har idag bare været sjovt!

Mit skilt! 😀

Smukke Frederikke og vores klasse mascot.

Vi sad og vented på tovet – det var 17min forsinket! :O

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today - 21Aug