Working Weekend.

A shit day

KÆFT en lorte dag. Alt er gået galt lige fra strømperne til timerne. Følte mig som et kæmpe fail hele dagen, og da jeg for anden gang tager til idræt tænker jeg “Kan denne dag blive værere?” Det kunne det så. For i idrætstimen forstuede jeg fingeren i en Basketball kamp. Spillede kampen færdig, og til lægen hvor jeg fik en skinne på. Skal nu gå med sådan en blå tingest i over en uge… Yipee, det bliver trels.
Jeg ved ikke hvorfor, men hver gang der er brobygning uge på grønvang bliver ugen fucking dårlig. Som om den er “cursed”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Working Weekend.