Todays Look - Metal

My Nightly Beauty Army

Jeg havde lige sådan lyst til at give den hele armen iaften med min “daglige rutine” så jeg tog lige “all the good stuff” + en ny Origins ansigtmaske ind i aftnens planer. Da jeg stildte det hele op blev det pludseligt meget, selvom det er det jeg bruger hver dag.
Jeg kan vist roligt sige at skønhedssøvn er absolut ikke nok for at være”skøn”. Denne dumme myte passer slet ikke, det har de fleste teenage piger nok fundet ud af i forvejen. Der skal lidt mere til end at knalde brikker. Så jeg senere lave et indlæg om hvad jeg bruger for nogle produkter både som cleansing og makeup. Glæd jer ;-*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays Look - Metal