Ted Tonight.

Pre-Pre-Ib

I <3 internationality. I just do. Derfor er jeg hele denne her uge i praktik ved Pre-Ib (Pre-Ib er Ib på første år i gymnasium) (Ib er en engelsk talende linje man vælger i gymnasiet. Linjen er brugt ud over hele verden!) Jeg har været meget spændt/bekymret, da brobygning ikke ligefrem gik godt sidste år, og at dette forløb ikke varer 2 dage, men en hel uge.
Så idag stod jeg tidligere op, og cyklede ned til stationen. En stor del af “cons” ved IB er at det ligger i Kolding, og at jeg selv skal sørge for transport. Idag var første gang i mit liv at jeg alene og på egen hånd skulle komme til Kolding. Det gik ikke godt, men det gik da. Men da jeg efter en laang dag på 4 moduler (hvorfor lyder det som ingeting?!) og kompliceret transport som bare  blev ved med at komme for tidligt stod jeg endelig af på Vejen st igen og var hjemme. Eller… der var jo stadig cykel turen hjem. Skønt.

 Blacks on Blacks on Blacks med rød lædder jakke og Cherry Red Dr.Martens boots. YAY!

Kiss goodbye, I’m going to IB!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ted Tonight.