DIY Fanny Pack

Christopher – Live

Istedet for en stille og rolig lørdag aften med How I Met Your Mother blev jeg istedet fanget i en strøm af vilde teenage piger – og Christopher. Min lillesøster skulle som sagt have en at tage til koncert med (ud over hendes veninde), og da mor var syg måtte jeg jo træde til sammen med min veninde. Aftnen startede ikke ud godt, men jeg skal det ikke være så pessimistisk at jeg ikke vil indrømme den blev bedre hen af vejen. Det endte som en ok aften 😉

Selve koncerten – et hyggeligt sted.
Security havde en flirt i den anden ende af sin ørebøffer. De syntes vi er meget sjovt.
Christopher. 
Som i kan se fik vi os mast godt op.

I den barbariske linje til autografering tog vi lige et fællesbillede. 
 Og vi venter.

Jeg fik tager flere billeder med den meget seje warmup, Theis. Ham ku vi li’! 

Min billet med Christophers autograf, som jeg fik over en hurtig, hyggelig smalltalk. 
Mig før dagen var begyndt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Fanny Pack