Shoe Crisis!

Family Birthday 2012

Oktober er fødselsdags måneden her i familien, da min lille søster, far og jeg fylder år. Igår aftes holdte vi den årlige fødselsdags fest for familien, og det var altså bare så hyggeligt. Denne gang var det aftensmad, som er lidt problematisk da vi ikke har en virkende ovn. Så jeg kom op med ideén om en pasta party! Og jeg siger jer det var lækkert. Hjemmelavet pasta i forskellige former, hvor man selv kunne vælge hvilke sovse man ville have, samt hjemmelavet pesto-tomat forret og frisk bager brød. MUUMS.
Det var bare en ekstra god aften, da vi alle hjalp hinanden med maden, og min veninde Asta var med for første gang i år.
Mit outfit var rimelig last minute og chill, bestående af mine røde gymme bukser samt en gammel grå tunika med sort blonde print. Nå ja, og hygge strømper som jeg fik i gave! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoe Crisis!