The Finale of Twilight

Camera Sick

Kan. ikke. klare. flere. dårlige. billeder. må. eje. rigtigt. kamera!

Efter LAANG tids research har jeg endelig fundet kameraet for mig! Pris rigtigt og af proffesionel kvalitet – Sony NEX-5n baby. Det har dog den ene “flaw” at det ser underligt ud. What the hell så passer den jo til mig.
Er SUPER excited over at jeg endelig for mit første RIGTIGE kamera, og at jeg selv skal og kan betale! Whoopie! Skal ned i banken hurtigst muligt så jeg kan stjæle pengene fra min opsparing og få den købt.

Sony Nex-5n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Finale of Twilight