My Muse.

Bio, Bio, Bio!

Ferie sæson, er deeeejligt! For dem der ikke ved hvad ferie sæson er, er det tiden imellem påske og sidste skoledag hvor der konstant er små helligdage f.eks. som den imorgen – Kristi himmelfarts. Det er en af  mine ynglings tider på året.
Idag har været eventful. Direkte ned på en “spontan” vagt på arbejde, og så skynde sig hjem så man kunne nå at købe billeter til Sacha Baron Coopers nyeste film – The Dictator. Det ikke ligefrem en bio film, men hold op den var stadig sjov, selv med familien.
Imorgen er der snak om at mig og min far tager ind og ser Hunger Games – filmen alle har set bortset fra mig og ham. Og senere på ugen skal En Kongelig Affair også lige snuppes med før den går ud. Den har jeg bare glædet mig SINDSYGT meget til, er fuldstændig betaget at kongefilm, og så om Danmark.

Har ikke set min bestie hele ugen! Klodsen har glemt sin mobil imens hun er i Kolding 3 dage i træk for Pratik. Grrr…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Muse.