Refreshment for tomorrow.

A busy first day.

Havde et par ting stående i min nye Kalender idag, og det er jo klart hvad den største, og vigtigste er – FØRSTE SKOLEDAG AF 9.KLASSE! Jeez, hvor var jeg excited nu er det endelig vores tur til at være de onde 9.klasser (Muhahaha)! Efter skole var det direkte ned i byen, igen med de dejlige EKS drenge og Asta og vi endte denne gang op på Guldbageren med 3 tomme Nacho tallerkner. Og ikke mindst dessert (mums mums). Efter et par timer tog vi hjem igen, og jeg var så dødsens træt. Nåede lige at få sove lidt med Asta som selvskab. Dagen sluttede så med et åh så hyggeligt 3 timers personalemøde med alle Guldbagerens skønne piger!
Puha, er træt, må hellere få noget søvn før randerne kravler sig ind under mine øjne!

Dagens Look: Nitte Shorts//Mørke blå Blonde trekvart bluse// Rose halskæse//lange hvide stømper//vagabond sko. (intet billede, det er stadig nede!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Refreshment for tomorrow.