Beat of Today - Gangnam Style.

A Twin Birthday Party.

Det har godt nok været travlt de sidste 3 dage. I Fredags var mega fest aften i Vejen, og jeg var selvfølgelig selv med på bølgen. Frederikke holdt nemlig langt om længe sin sommerfest, som blev til one hell of night. Det værste var at jeg skulle tidligt op på arbejde næste dag til den TIDLIGE morgenvagt. Det var næsten ikke til at holde ud. Overlevede dog, og kunne crashe et par timer da jeg kom hjem. Men, ikke i for lang tid, for jeg skulle videre til Ditte & Mettes fødselsdagsfest! Jeg havde enlig glemt alt om at gøre mig klar i Skodborg, og det hele blev til sidst noget være rod. Jeg endte med at hoppe i mine ynglings jeans og lædderjakke, og kom en halv time forsinket sammen med Frk. Andersen. Der ud efter var aftnen altså bare helt igennem skøn, med det lækreste mad bord, de sødeste piger, og den mest groovy musik. Jeg for bare aldrig nok af sådan nogle partys!
 Der har godt nok været mange af dem her på det sidste, og det er simpelthen så skide hyggeligt! :-*

Stine, du må altså undskylde, men jeg bliver nød til at nappe dine billeder en gang til… hvad skulle jeg dog gøre uden dig som Kamera mand? <3

Billeder lånt fra www.stineswords.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beat of Today - Gangnam Style.