Inspiration - Photographic Nature

Maggies Minature Miracles.

Vors Hund, Maggie, har nu længe været gravid og min familie og jeg har gået og trippet den sidste uge på at hund skulle føde. Vi har glædet os som sindsyge til at have små bebser tøffende rundt igen, og forberedt os hele sidste uge på at de skulle komme. Idag, ved 14:00 tiden gik det løs.
Fødslen var bestemt ikke som planlagt, i hvert fald ikke for mig. Det jeg skulle have gjort fik jeg ikke lov til… Skuffet, blev jeg væk. Da klokken var ved at blive 22:00 og jeg stod med nattøj på og lige havde cremet bærret godt og grundigt skulle vi pludseligt på dyre hospitalet med Maggie Pigen. Hun var ved at dø, da hun ikke kunne få de sidste 2 hvalpe (der var allerede 5 små puppies) ud, og ligeledes var de. Vi pakkede de nyfødte godt og grundigt ind i tæpper, lagde dem ned i en hunde taske, og tog dem med i bilen i det vi suste afsted til Rødding Dyre hospital med maggie.
Efter Maggie med stor ubehag var blevet scannet fik vi af vide at hun skulle have akut kejsersnit. 5 minutter efter lå hun allerede på  operations bordet.
Sammentidig så min søster og jeg efter hvalpene, som skreg, pev, og vred sig i længsel efter sin mor. Det var både hjerteknusende at høre på når man i forvejen var angstfuld i situationen, og nervepirrende da jeg til sidst fik hovede pine af det (da jeg ikke kan tåle nogen høje lyde længere uden det dunker).
Det hele endte heldigvis godt, og der ligge i øjeblikket 7 glade hvalpe og putter med deres raske mor neden under.

  1. Madison, pige
  2. Grant, dreng
  3. (dødsfødt)
  4. Kennedy, pige
  5. Obama, dreng
  6. Monroe, pige
  7. Lincoln, dreng
  8. Regan, pige. 
4 piger, og 3 drenge.
Kan i gætte hvad navnene er? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration - Photographic Nature