An IB life for me.

Working Weekend.

Efter en hård uge kommer en arbejder weekend. Igår var jeg nede hos Guldbageren i 12 timer i streg. Selvfølgelig arbejdede jeg ikke i alle timerne, jeg var til personale fest efter lukketid. Det var en hyggelig aften, dont get me wrong det var det, men… ja… Det hele er bare så besværligt, det er ikke noget jeg rigtig kan putte på skrift. Efter det tog jeg hjem for at sove, og så igen der ned til tidlig morgenvagt. Jeg tjener kassen.

 Stod op sammen med Solen.
Ved Sommerfesten kom der ild i popcornene. Det lugtede stadig i butikken dagen efter..
Mig som forfærdelig duckface tøs.
Jeg havde min blå jumpsuit på!!
PS. for ikke at (spise slik) drak jeg næsten 2 liter vand og 1 liter Cola til festen. Har jeg sagt jeg hader dem der siger jeg ikke må spise slik??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

An IB life for me.