Karl Who?

Goodnight Gown

Gud hvor har jeg været på jagt efter en natkjole i for evigt. Og siden de pæne natkjoler åbenbart er meget gode til at gemme sig fra en som mig, har jeg taget mine alternativer i brug.
Jeg fandt denne lange skjortekjole begravet i tøjmængderne af mit skab her forleden, og tænkte at den ville være en udemærket kandidat til en ny natkjole. Den er fra mange mange kollektioner siden, en smule gammeldags, men sød. Og det passer vel perfekt til mig i aften, da jeg på en Fredag går i seng kl.10:30. Jeg ved det – GUD hvor er jeg kedelig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karl Who?