Esthers 85

Not your typical Monday Night.

Efter en dårlig start på dagen, havde jeg aldrig troet at dagen havde endt sådan.
Tog hjem med Asta efter skole, hvor vi kom på at vi ville til Kolding, og ind og se film i biografen. Så efter at have checket med de gamle, hoppede vi på toget og kørte afsted imod centeret. Der var et stykke tid før filmen startet, så det betyder jo kun en ting – Shopping! Jeg fik (på en eller anden måde) holdt mig tilbage for at tømme hele mit bank kort. Aftensmad stod på the classic Hot Brownie hos Burger King. Og så var det Skyfall tid. Genial som altid, kæft den var god!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Esthers 85