A blogger is reborn

A Busy Day

Termins prøverne er startet idag. Gud hvor det dog gik af helvede til. Skulle derefter skynde mig over til lægen hvor jeg kunne få konstateret at jeg IKKE havde tuberculose – altid en dejlig nyhed. Efter den stod den på en lille bytur med min gode ven Mads. Vi fik købt gaver til en fødselsdagsfest på fredag (som jeg glæder mig til!), og man kan vel ikke undgå Guldbagerens Nachos når man er i Vejen? Derefter hjem, endnu et besøg med mads, denne gang i VIC hvor vi (eller jeg) trænede i halvanden time. Det er alt for skønt at være rød som en tomat i offentligheden. Til sidst hjem igen, spise, og endnu halvanden time ude til teater.

Har jeg sagt at jeg havde travlt idag? KYSS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A blogger is reborn