Min/0.jpg" />
My Goodbye

Power Play

Er som igennem December og November måned begyndt at styrke og konditræne meget mere. Jeg syntes det er skønt, men kan simpelthen ikke klare at høre skala FM eller langsomme julesange hvis jeg skal igang. Basta. Derfor har jeg udviklet min egen POWER PLAYliste som jeg fik prøvet af igår. Den består mest af Calvin Harris og David Guetta’s gode beats. Hvor ville jeg dog ønske at jeg kunne uploade sangene her, men er alt for ny til deligt for kunne gøre det. Min ynglings sang på listen.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Goodbye