Check out what i got!

Goodbye 8th grade

Når den ene dør lukker, åbner der heldigvis en ny. 8.klasses døren er nu officielt lukket og låst, men Sommer ferie døren – Står vidt åbent! Jeg har absolut ingen idé om hvad der vil ske, nu når jeg har trådt ind ad den, men jeg har på fornemmelsen den bliver fyldt med havefester, sleepovers, arbejde, og ikke mindst Mojito & Tv-serier! Sommerlivet er skønt, og mine planer er i øjeblikket at gøre hvad jeg vil – når jeg vil. Amen!
Jeg kan bare ikke ikke lade være med at føle, at 8.klasse ikke var det eneste jeg sagde farvel til idag, men noget andet der er langt vigtigere.. Tiden må vise. 😉

Jeg tog min elsket ASOS sommer kjole på, da det var starten af sommerferien. Følte kun at der var passende!
En lille collage over hvad denne sommer bliver fyldt af!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Check out what i got!